Szczypce do serwowania potraw HACCP - żółte - HENDI 171899
171899
Nazwa producenta: HENDI 171899
Szczypce do serwowania potraw (surowego drobiu) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
W zestawie:
Szczypce do serwowania potraw (surowego drobiu) zgodne z normami HACCP to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie szczypiec, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - szczypce spełniają wymagania norm HACCP,
- - uchwyt pokryty kolorowym tworzywem PVC,
- - długość 250 mm.
W zestawie:
- - szczypce do serwowania potraw HACCP
Komentarze
Na razie nie dodano żadnej recenzji.